Поділитись:

Як у селі марихуану курили: волинянин вважає, що його провокували поліцейські (відео)

Вівторок, 30 травня 2023, 21:02
Як у селі марихуану курили: волинянин вважає, що його провокували поліцейські (відео)

Продавав у селі марихуану та ще й облаштував вдома місце для куріння наркотиків. Так вважають правоохоронці. Любителя «травички» три роки тому викрили у селі Переспа неподалік Рожища. Районний суд визнав чоловіка винним у розповсюдженні наркотиків. Йому присудили провести найближчі 6 років у в’язниці. До того ж з конфіскацією усього майна. Але чоловік переконаний, що його спровокували.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Чоловіку 30 років, живе селі Переспа Волинської області, і там же, вдома, облаштував місце для куріння «травки». Він, ніби, й не заперечує, що п'ять років вживав канабіс, але чоловіка звинувачують ще й у розповсюдженні наркотиків. Продавав їх то в самій Переспі, то біля школи у селі Копачівка. Чоловік не згідний – подав апеляцію.Правоохоронці повідомляли, що він, нібито, тричі продав наркотики знайомому свого товариша. Свідок каже, що коли був канабіс, то підсудний сам йому телефонував. 

«Під час розмови ОСОБА_4 говорив, що може дістати щось заборонене, тоді свідок, який хотів побалуватися, запитав, чи може йому це дістати, на що ОСОБА_ 1 відповів: «Так, нема питань». Після цього ОСОБА_6 подзвонив до працівників поліції на «102», і сказав, що ОСОБА 4 таким займається. Свідок зустрівся з працівниками поліції, і вони поїхали в село Переспа Рожищенського району. Зупинилися біля кладовища, де на свідка одягнули куртку з диктофонами, а далі на зустріч свідок поїхав велосипедом», – йдеться у вироку суду. 

Додається, що поліцейські дали свідку 100 гривень. Той купив «травки» і віддав слідчим разом з курткою і диктофонами. Сам обвинувачений запевняє, що не продавав наркотики. Мовляв, думав, що то його знайомий передав заборговані гроші. 

«ОСОБА_6 не просив продати йому наркотичний засіб, вірніше, мова про це йшлася, але ОСОБА_4 йому відмовила. Коли ОСОБА_6 дзвонив, щоб зустрітися для того, щоб передати гроші, тоді й просив продати йому наркотичний засіб, але не кожен раз. При першій їх розмові телефоном, ОСОБА_6 просив продати наркотичні засоби, однак ОСОБА_4 йому відмовив. Далі ОСОБА_6 говорив: «Давай щось придумаємо», а ОСОБА_4 казав:« Добре», але по факту на цьому все закінчувалося», – інформують у вироку. 

Чоловік вважає, що з боку правоохоронців була провокація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024