Поділитись:

У Волинський обласний дитбудинок підкинули хлопчика (відео)

Вівторок, 30 травня 2023, 19:39
У Волинський обласний дитбудинок підкинули хлопчика (відео)

До Волинського дитбудинку молода жінка підкинула малюка. Жінка залишила дитину напризволяще на порозі закладу, а сама – пішла геть.

Нині хлопчиком опікуються працівники будинку малюка. Про інцидент телеканалу «КонкурентTV» розповіла медична директорка закладу Тетяна Віговська.

Зі слів, жінки це сталось наприкінці лютого 2023 року.

« Є підкинуте дитя, яке нам привезли і залишили на порозі. Розказують, ніби зі сходу приїхала ця жінка, але я не думаю що це мати. Ця жінка яка привезла без документів залишила не говорячу дитину», – каже директорка.

Як розповіли у дитбудинку, жінка спершу прийшла до закладу аби поцікавитись, як можна прилаштувати хлопчика у сиротинець. Жодних документів не показала, як і не розповіла чи її це син, чи ні.

Єдине, що відомо працівникам медзакладу, це те що молода жінка з хлопчиком тікали від війни з Костянтинівки, Донецької області. Почувши у закладі, що просто так дитину неможна здати у дитбудинок, і потрібно підготувати багато документів, жінка пішла. А вже за годину на порозі побачили малого хлопчика. Навіть імені малюка ніхто не знав.

Відтак, для з'ясування усіх деталей хлопчика відправили до лікарні. А поки малюк проходив усі необхідні обстеження – йому робили необхідні документи. Згодом, спецкомісія визначила приблизний вік хлопчика та дала йому нове імя.

Встановили, що малюку близько 2 років, його тепер звуть Костиком. У сиротинці він швиденько адаптувався. Навіть завів тут друзів.

«Цей хлопчик чекає зараз тата чи маму, щоб його всиновили, дуже хороша дитина», – каже директорка обласного будинку дитини.

Чому маленького хлопчика залишили на порозі сиротинця, та що йому довелось пережити до того – на Волині не знають. Нині відомо одне – Костик перебуває у дитбудинку, та з нетерпінням чекає на тих батьків, які з радістю візьмуть його у сім'ю, та подарують затишок, любов і турботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів