Поділитись:

У Москві безпілотник врізався в багатоповерхівку – є руйнування, – ЗМІ (оновлено)

Вівторок, 30 травня 2023, 07:33
У Москві безпілотник врізався в багатоповерхівку – є руйнування, – ЗМІ (оновлено)

Російські медіа повідомляють, що вночі 30 травня через атаку безпілотника стався вибух в багатоповерховому будинку у Москві.

За інформацією видання Baza, вибух стався близько 4 години ранку у багатоповерхівці на вулиці Атласова в Новій Москві. Повідомляється, що подія сталася на 25-у поверсі, у кількох квартирах вилетіло скло, – пише Українська правда. 

Мешканці будинку, в якому стався вибух, виявили предмет, схожий на крило безпілотника. За версією поліцейських, йдеться у повідомленні, саме він міг стати причиною вибуху.

Постраждалих внаслідок інциденту начебто нема. На місці вибуху в багатоповерхівці працюють вибухотехніки і співробітники ФСБ.

За попередньою версією, відзначає видання, у будинок міг врізатися безпілотник, який летів з боку Калузької області в бік Москви. Зазначається, що, ймовірно, БПЛА летів на надмалій висоті та врізався в будинок у районі технічного поверху.

За інформацією видання «РИА Новости», яке посилається на співрозмовника в екстрених службах РФ, загалом вночі 30 травня безпілотники влучили у два житлові будинки в Москві, постраждалих немає. Крім того, пише видання, звук, схожий на вибух, було чутно в Красногорську (Павшинська заплава). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів