Поділитись:

На Волині прикордонники привітали випускників військового ліцею (фото)

Неділя, 28 травня 2023, 17:19
На Волині прикордонники привітали випускників військового ліцею (фото)

З нагоди завершення навчального року керівництво Волинського прикордонного загону привітало випускників Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Про це 28 травня повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України. 

«Сьогодні в нашій країні йде війна, тож ми з вами повинні виконати свій конституційний обов’язок, який полягає у забезпеченні оборони України, захисті її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності. У мене немає жодного сумніву, що ви з честю будете долати життєві труднощі, досягнете значних висот у військовій кар’єрі й будете гідно служити своїй Батьківщині», – зазначив у вітальному слові начальник прикордонного загону Сергій Лозінський.

Зазначають, що значна кількість дітей прикордонників навчаються тут та надалі вступають до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

На Волині прикордонники привітали випускників військового ліцею (фото)На Волині прикордонники привітали випускників військового ліцею (фото)На Волині прикордонники привітали випускників військового ліцею (фото)На Волині прикордонники привітали випускників військового ліцею (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою станцювали свій випускний вальс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів