Поділитись:

У Луцьку горіла квартира на Соборності (фото)

Неділя, 28 травня 2023, 12:46
ілюстративне
ілюстративне

За минулу добу волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж: в помешканні, господарській будівлі, на відкритих територіях.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

27 травня об 11:49 год до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у місті Луцьку – на проспекті Соборності горіла двокімнатна квартира на першому поверсі. Рятувальники міської 25 пожежно-рятувальної частини на гасіння подали 1 водяний ствол. Ліквідували горіння о 12:10 год. Вогнем знищено диван, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни, меблі. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

О 14:54 год бійці 10 державно пожежно-рятувальної частини міста Любомль та працівники місцевої пожежної охорони смт Головне ліквідували пожежу в деревʼяній господарській споруді. Причина пожежі – недолік конструкції печі.

О 16:05 надійшов виклик про те, що у селі Новий двір Ковельського району горить скирда пресованих тюків соломи. На місці пожежі працювали вогнеборці 17 державно пожежно-рятувальної частини смт Турійськ разом з місцевою пожежною охороною с. Осьмиговичі. Вогнем знищено 2 т соломи, пошкоджено 2,8 т соломи. Ймовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Крім цього, пожежно-рятувальні підрозділи двічі виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритих територіях – у м. Камінь-Каширський горіло сміття на площі 0,45 гектара, а в смт Любешів виникло загорання сухої трави та чагарників на площі 0,4 гектара.

У Луцьку горіла квартира на Соборності (фото) 

У Луцьку горіла квартира на Соборності (фото) 

В обох випадках горіння, імовірно, спричинене необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб.

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів