Поділитись:

Вода по коліна і пліснява на стінах: на Волині люди роками страждають від затоплення будинку (відео)

Четвер, 25 травня 2023, 19:35
Вода по коліна і пліснява на стінах: на Волині люди роками страждають від затоплення будинку (відео)

фото ілюстративне

На Волині у селищі Стара Вижівка люди роками потерпають від затоплення будинку .

Про таку проблему телеканалу «Конкурент TV» розповів волинянин. За словами чоловіка, йдеться про селище Стара Вижівка, що на Ковельщині. Каже, сам живе по-сусідству,  а у будинку, який роками нищить вода, мешкає чоловік з інвалідністю та його старенька мати.

«Топить асфальт, зроблений на вулиці і топить хатинку. Старенькі люди живуть, інвалід і його мати, вже 88 років. Цієї весни то вже пів року качають воду вони. В сільську раду зверталися, заяви пишуть і пишуть. Ніхто нічого не робить, ніхто не допомагає», – розповідає сусід Вадим.

За словами чоловіка, самі господарі обійстя не в змозі розв'язувати проблему: чоловік має серйозні проблеми із здоров’ям, а жінка – вже старенька. Попри це, воду намагаються відкачувати помпою, однак, це допомогає ненадовго.

«Це питання на стадії завершення, тому що там перемовини вели з приватною особою, щоб дала дозвіл на проведення через її ділянку. Вже закуплені всі матеріали, так, тільки ось те, що через приватне подвір'я треба провести. Та й тут вже знайшли земельника, чекали поки грунтові води спустяться і тоді можна робити каналізаційну систему», – каже селищний голова Старовижівської селищної ради Василь Камінський.

Голова громади переконує, що все під контролем, роботи незабаром розпочнуться, і проблему буде вирішено. На все-про-все, заявляє Василь Камінський, потрібно 2 тижні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
21:12
16 квітня 2024
13 квітня 2024