Поділитись:

Волинський прикордонник, який пройшов «Азовсталь» і полон, отримав нагороду від Президента (фото)

Четвер, 25 травня 2023, 15:46
Волинський прикордонник, який пройшов «Азовсталь» і полон, отримав нагороду від Президента (фото)

Волинського прикордонника, який захищав Маріуполь нагородили медаллю «За військову службу Україні».

Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

У четвер, 25 травня, заступник Голови Держприкордонслужби Сергій Сердюк вручив державну нагороду офіцеру Волинського прикордонного загону Сергію Шевчуку

24 лютого прикордонник зустрів в Маріуполі. Туди для подальшого проходження служби приїхав з Волині за місяць до повномасштабного вторгнення.

З перших днів разом з іншими військовими мужньо боронили місто від російських загарбників, далі – оборона «Азовсталі» та 7 місяців полону.

У переддень Нового року, в рамках чергового обміну полоненими, Сергія звільнили. Схудлий на тридцять кілограмів, з численними травмами він повернувся додому. А після тривалого лікування та реабілітації знову став у стрій Волинського прикордонного загону.

«Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, прикордонника нагороджено медаллю «За військову службу Україні», – йдеться у повідомленні.

Волинський прикордонник, який пройшов «Азовсталь» і полон, отримав нагороду від Президента (фото)Волинський прикордонник, який пройшов «Азовсталь» і полон, отримав нагороду від Президента (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
11 квітня 2024
08 квітня 2024
31 березня 2024
29 березня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024