Поділитись:

Під час нічної атаки українська ППО знищила усі 36 «шахедів»

Четвер, 25 травня 2023, 08:48
Під час нічної атаки українська ППО знищила усі 36 «шахедів»

В ніч на четвер Росія випустила по Україні 36 дронів-камікадзе іранського виробництва, всі вони були знищені українською ППО.«»

Про це пише УП з посиланням на пресслужбу Повітряних сил ЗСУ та командувача ПС генерал-лейтенанта Миколу Олещука у Telegram.

«Стовідсотковий результат! 36 із 36. Дякую за бойову роботу повітряним командувань «Захід», «Центр» та «Південь». Чудова робота! Мабуть, це найкращий подарунок!» – зазначив Олещук.

Нагадаємо, в ніч на 25 травня 2023 року ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва "Shahed-136/131". Загалом зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків.

Імовірно ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави, зазначає пресслужба ПС.

Повітряні сили вказують, що до відбиття атаки було залучено підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи у зонах відповідальності повітряного командування «Південь», ПК «Центр», повітряного командування «Захід» та протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України.

Спільними зусиллями усі 36 «шахедів» було знищено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів