Поділитись:

Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)

Середа, 24 травня 2023, 23:14
Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)

На Волині 1 червня стартує купальний сезон, тому рятувальники-водолази обстежують акваторії, очищають дена водойм, готуючи для відпочивальників.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Волинській області.

«Зокрема упродовж двох минулих днів уже проведені обстежувальні роботи на території пляжу санаторію «Лісова пісня» на озері Світязь, на міському озері в Нововолинську, а також у м. Берестечку. Уже обстежені акваторії на Теремнівських ставках та на центральному пляжі в обласному центрі», – йдеться у повідомленні. 

Оглядаючи дно акваторії, водолази вилучають звідти чимало іржавого залізяччя, битого скла і цегли, бляшанок, пластику та іншого сміття, у пошуку металевих предметів послуговуються металошукачами.

У процесі обстеження вони також уточнюють та визначають межі пляжів та територій для купання й надають рекомендації органам місцевої влади для подальшого облаштування місць відпочинку на воді.

Додають, що станом на 24 травня відділення водолазно-рятувальних робіт виконали 10 заявок на проведення таких робіт. Ще 7 – найближчими днями до початку сезону.

Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото)Залізяки, бите скло і пластик: що «зловили» у водоймах Волині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024