Поділитись:

Need for speed: у Луцьку водій без прав влаштував погоню (відео)

Середа, 24 травня 2023, 16:16
Need for speed: у Луцьку водій без прав влаштував погоню (відео)

У Луцьку патрульні полювали на водія, який влаштував погоню.

Про це повідомили в патрульній поліції Волинської області.

Було все учора, близько 22-ї години. Патрулюючи на вулиці Січових Стрільців, екіпаж помітив автомобіль Volkswagen Golf, що рухався у темну пору доби з несправністю зовнішніх світлових приладів. Якщо точніше, в авто не горіла ліва фара в режимі ближнього світла.

Патрульні подали водію сигнал про зупинку, однак той, проігнорувавши вимогу поліцейських, збільшив швидкість та продовжив рух. Невдовзі у селі Липини транспортний засіб таки зупинився, а його керманич вийшов з авто та намагався покинути місце події. Інспектори встигли його наздогнати.

Водієм виявився 58-річний чоловік. Він не зміг пред’являти поліцейським ні водійського посвідчення, ні реєстраційного документа, ні страхового поліса. Крім того, патрульні виявили, що держаний номерний знак автомобіля не був закріплений за жодним авто.

На кермувальника склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, а також винесли об’єднану постанову за ч. 1 ст. 121 (Порушення правил керування зовнішніми світловими приладами) ч. 1 ст. 126 (Керування транспортними засобами без відповідних документів), ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів