Поділитись:

Наркобаригу з Нововолинська посадили на сім років, а його коханку судитимуть за брехню

Середа, 24 травня 2023, 11:56
Наркобаригу з Нововолинська посадили на сім років, а його коханку судитимуть за брехню

Жителю Нововолинська, який збував психотропи, суд виніс вирок – сім років позбавлення волі.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Володимирської окружної прокуратури суд визнав 35-річного жителя Нововолинська винуватим у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечної психотропної речовини (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Правоохоронці задокументували факти збуту судимим раніше за незаконні дії зі зброєю чоловіком амфетаміну. Цей же психотроп вилучили і під час санкціонованого судом обшуку в оселі, де він проживав. 

Наступних сім років чоловік проведе за ґратами. Окрім того, згідно з вироком суду, у нього буде конфісковане усе належне на праві приватної власності майно. 

На розгляді суду перебуває і кримінальне провадження щодо його співмешканки, яку обвинувачують у завідомо неправдивих показах свідка, поєднаних зі штучним створенням доказів захисту (ч. 2 ст. 384 КК України).

Намагаючись запобігти притягненню чоловіка до кримінальної відповідальності, жінка кілька разів міняла покази і, зрештою, постала перед судом за неправдиві свідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024