Поділитись:

«Україну мілітаризували, а самі обіср*лися й відійшли», – Пригожин про результати «спецоперації» (відео)

Середа, 24 травня 2023, 09:00
«Україну мілітаризували, а самі обіср*лися й відійшли», – Пригожин про результати «спецоперації» (відео)

Керівник ПВК «Вагнера» ​​Євген Пригожин заявив, що завдання «денацифікації» та «демілітаризації» не лише залишаються невиконаними, але навпаки – ситуація загострилась.

Про це він розповів в інтерв'ю ексспікеру МЗС «ДНР» Костянтину Долгову.

Зокрема, Пригожин зазначив, що Донбас розкрадали вісім років. 

«Донбас – в жопі», – констатував він. 

Щодо «спецоперації»: 

«Ми по-хамськи пройшлися чоботами по всій території в пошуках нацистів. Поки шукали нацистів, розковбасили кого тільки можна. Підійшли до Києва – обістралися й відійшли. Далі – до Херсону: обістралися і відійшли. Ізюм, Червоний Лиман... »

Пригожи наголосив, що так звана спецоперація робилася заради денацифікації та демілітаризації України, а тепер Україна стала нацією, яка відома у всьому світі. 

«Якщо вони мали на початок спецоперації умовно 500 танків – тепер п'ять тисяч. Якщо воювати вміло 20 тисяч – тепер 400 тисяч. Як ми її демілітаризували? Тепер ми навпаки – хрін знає як – мілітаризували», – зазначив Пригожин.

Окрім того, він наголосив, що українці тепер – одна з найсильніших армій світу:

«Вони мають високий рівень організації, підготовки, розвідки, працюють на будь-яких системах – радянських, натовських – однаково успішно. І вони абсолютно філософськи ставляться до того, які втрати вони зазнають. Вони все відбувається заради досягнення мети – як у нас у Велику Вітчизняну війну. Але технологічніше і чіткіше».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів