Поділитись:

У Володимирі водійку обурив штраф від поліцейських – вона послала їх на війну

Середа, 24 травня 2023, 08:00
У Володимирі водійку обурив штраф від поліцейських – вона послала їх на війну

фото ілюстративне 

Жителька Володимира розмістила допис про те, що у Володимирі поліцейські нібито переслідували її і зупинили безпідставно. До того ж жінка запевняє, що їй не пояснили причину зупинки, «вивернули» машину, взагалі не представились і ще й перевірили на алкоголь.

Допис з'явився 22 травня. У Володимирському районному відділі поліції підтвердили, що дійсно 22 травня учора ввечері жінку зупиняли, оскільки вона не виконала вимоги дорожнього знаку 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено» та здійснила проїзд залізничного переїзду з порушенням правил дорожнього руху. 

На громадянку оформили відповідні адміністративні матеріали, а саме: постанову про вчинення адміністративного правопорушення за ч.1 ст.122 КУпАП та ст.125 КУпАП.

«340 гривень штрафу – така «вартість» лайки і обурення громадянки у фейсбуці. Адже протягом того часу, поки поліцейські виносили постанову, вони наслухались прокльонів, нецензурної лайки та образ. А після цього прочитали це все ще й в соцмережі. Усі докази вчинення адміністративного правопорушення жінкою та її поведінки після зупинки поліцією є на відео, правоохоронці діяли чітко відповідно до вимог законодавства», – зазначили в поліції. 

У дописі авторка час від часу робить акцент на своїй дитині і на тому, що поліцейським краще треба йти на війну.

«Щодо маніпуляції дитиною, то того ж дня, близько 14 години, у сусідньому Нововолинську водійка скоїла аналогічне правопорушення ПДР: проїхала залізничний переїзд, проігнорувавши знак STOP. У результаті – зіткнулась з вантажною автодрезиною. Як наслідок, травми отримала її ж малолітня 9-річна дитина, яка перебувала в автомобілі. Нині вона в лікарні», – зауважили в поліції. 

У Володимирі водійку обурив штраф від поліцейських – вона послала їх на війну

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів