Поділитись:

Супроводжують та охороняють: поліція охорони пропонує захист вантажів

Вівторок, 23 травня 2023, 18:00
Супроводжують та охороняють: поліція охорони пропонує захист вантажів

В Україні за минулий рік було укладено близько 300 договорів з поліцією охорони щодо супроводу.

На сьогодні охорона і супровід вантажів є дуже важливим елементом на ринку вантажоперевезень. З метою виключення ризиків втрати дорогих та цінних вантажів перевезення має відбуватися під надійною охороною.

Супровід матеріальних цінностей – це надійний спосіб захистити своє майно при перевезенні. Поліція охорони забезпечить захист ваших цінностей, незалежно від місця призначення та способу транспортування. Безпека вантажу забезпечується завдяки професіоналізму і Законом права та повноваження на озброєну охорону.

Наші співробітники – це професійно відібраний особовий склад, які мотивовані, мають новітнє обладнання, забезпечені вогнепальною зброєю, спеціальними засобами індивідуального захисту, технічними пристроями та автотранспортом.

При наданні послуг охорони та перевезення цінностей поліція охорони гарантує збереження комерційної та службової таємниці.

Поліція охорони виконує такі завдання по території України:

  • супроводження та охорона осіб з цінними паперами та матеріальними цінностями по території України;
  • озброєна фізична охорона та супровід вантажів (у тому числі гуманітарної допомоги, сільськогосподарського призначення);
  • супровід та охорона небезпечних вантажів по території України;
  • охорона фізичних осіб (у тому числі іноземних громадян) та супроводження делегацій.

Надання послуг з супроводу здійснюється за договорами і може бути постійним або разовим. Співробітників поліції охорони, які безпосередньо виконують охоронні функції, персонально підбирають із найпідготовленіших фахівців і обов'язково враховують побажання замовника.

Тож для охорони та супроводження вантажів – обирайте поліцію охорони!

Детальніше про послуги, що надаються поліцією охорони можна дізнатися на сайті, або зателефонувати до call-центру за цілодобовим безкоштовним номером з мобільного телефону 9899.

Надрукувати
мітки:
коментарів