Поділитись:

Нещодавно повернувся з полону: на Рівненщині в аварії загинув волонтер із Волині (відео)

Вівторок, 23 травня 2023, 08:00
Нещодавно повернувся з полону: на Рівненщині в аварії загинув волонтер із Волині (відео)

В аварії, яка трапилася у Рівненській області, загинув волонтер із Волині. Він потрапив у ДТП, коли перевозив позашляховик для побратимів.

Йдеться про колишнього військовополоненого Івана Сидорука, – пише ІА «Волинські Новини».

Аварія сталась пообіді 20 травня на трасі Київ – Ковель – Ягодин біля села Городець.

Слідчий слідчого управління встановив, що водій автомобіля «Mazda 6», 61-річний житель селища Рафалівка під час маневру обгону допустив зіткнення із зустрічним бусом «Renault Master» під керуванням 58-річного жителя Волинської області.

Внаслідок ДТП загинули обидва керманичі. Також постраждала пасажирка «Renault» – 58-річна дружина водія. У неї діагностували переломи ребер та ноги: жінку госпіталізували до Сарненської лікарні.

За цим фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 КК України.

Відомо, що загиблий 58-річний водій кілька місяців тому звільнився із російського полону і долучився до волонтерської діяльності. Чоловік того дня разом з дружиною доправляв бусом позашляховик на Схід, де дислокуються його побратими.

Іван Сидорук мешкав у Сошичненській громаді на Волині. 21 травня громада попрощалася з ним назавжди.

Нещодавно повернувся з полону: на Рівненщині в аварії загинув волонтер із Волині (відео)

«Його життєва стежина обірвалась саме під час виконання важливої місії, яку, на жаль, він зі своєю дружиною Світланою Макарівною Сидорук не встигли виконати сповна, адже, як сказав настоятель Свято-Благовіщенського собору протоієрей Василь Мичко, «у Бога на нього були свої плани»... Не дочекались його побратими, бо в своїй обителі місце для нього приготував Всевишній... Плачуть донечки, зяті, рідні, близькі та просто знайомі. Адже провести Героя в останню дорогу та віддати йому останню шану прийшли сотні людей. Дякуємо Вам, Іване Петровичу, за Ваш неоціненний вклад та любов до Батьківщини! Щирі співчуття дружині Світлані Макарівні, донечкам Жанні та Наталці, усім рідним та близьким...», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів