Поділитись:

На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Строчика (фото)

Понеділок, 22 травня 2023, 17:04
На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Строчика (фото)

На Волині в Турійській громаді провели в останню дорогу військовослужбовця Національної гвардії України Юрія Строчика.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Строчика (фото) На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Строчика (фото)

«В останню земну дорогу із військовими почестями 20 травня проводила Турійська громада свого земляка – військовослужбовця Національної гвардії України Юрія Строчика. 10 травня на Донеччині під час виконання бойового завдання наш земляк Юрій віддав життя у боротьбі за Україну. Йому назавжди 45...У жалобі, з невимовним болем у серці залишилися мама, втративши єдиного сина, родина, побратими, друзі», – йдеться в повідомленні громади.

На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Строчика (фото) На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Строчика (фото) На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Строчика (фото)

Під час звершення чину поховання благочинний Турійського деканату отець Миколай Даньків закликав односельчан підтримувати рідних загиблих воїнів, взяти їх під опіку і свято берегти пам’ять про тих, хто віддав життя за кожного з нас, за наше мирне українське майбутнє.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів