Поділитись:

Депутатів Луцькради вчили заповнювати е-декларації

Вівторок, 07 лютого 2017, 17:29
Депутатів Луцькради вчили заповнювати е-декларації

Депутатів Луцькради, керівників управлінь та директорів комунальних підприємств міста вчили, як правильно заповнювати е-декларації.

Депутати Луцькради повинні до 1 квітня заповнити та оприлюднити свої електронні декларації на сайті національного агентства з питань запобігання корупції. Про це сказав заступник Луцького міського голови Юрій Вербич 7 лютого перед початком навчань, які проходили в залі засідань міської ради.

Зал був заповнений вщент Зал був заповнений вщент "учнями"

Він додав, що покійний міський голова Микола Романюк та його заступники подали свої е-декларації раніше. Тепер черга дійшла і до керівників установ, комунальних підприємств та депутатів місцевих рад.

Депутат Микола Дендіберін прийшов навчитись заповнювати е-деклараціюДепутат Микола Дендіберін прийшов навчитись заповнювати е-декларацію

Депутат від фракції Депутат від фракції "Батьківщина" Майя Шостак

Начальник відділу кадрової роботи та державної служби головного територіального управління юстиції у Волинській області Анна Ващук розповіла депутатам про фінансовий контроль як механізм запобігання корупції. Також вона ознайомила присутніх із самим поняттям "електронна декларація" і як її заповнювати.

Зліва - Начальник відділу кадрової роботи та державної служби головного територіального управління юстиції у Волинській області Анна ВащукЗліва - Начальник відділу кадрової роботи та державної служби головного територіального управління юстиції у Волинській області Анна Ващук

Депутати міської ради від Радикальної партії прийшли послухати, як заповнювати е-деклараціїДепутати міської ради від Радикальної партії прийшли послухати, як заповнювати е-декларації

Депутатів Луцькради вчили заповнювати е-декларації

Юрій Вербич зауважив, що поки що передбачено провести один такий урок. Втім, у разі необхідності, можуть організувати додаткові навчання із заповнень е-декларацій.

Депутати Луцькради Тарас Шляхтич та Алла НадточійДепутати Луцькради Тарас Шляхтич та Алла Надточій

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
23 лютого 2024