Поділитись:

Twitter звинуватив Microsoft у несанкціонованому використанні даних

Субота, 20 травня 2023, 01:09
Twitter звинуватив Microsoft у несанкціонованому використанні даних

Компанія Twitter заявила, що корпорація Microsoft порушила угоду про використання даних соціальної мережі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Адвокат власника Twitter Ілона Маска висунув звинувачення у «несанкціонованому» використанні інформації Twitter з боку Microsoft, включаючи передачу даних державним установам без дозволу в деяких випадках.

У листі гендиректору Microsoft адвокат Маска попросив корпорацію провести аудит використання контенту Twitter. Згідно з угодою, соціальна мережа встановлює ліміти на використання свого інтерфейсу прикладного програмування (API) для всіх розробників.

«Попри ці обмеження, додатки Microsoft зверталися до API Twitter понад 780 мільйонів разів і вилучили понад 26 мільярдів твітів лише у 2022 році», – йдеться в листі.

Представник Microsoft повідомив, що в четвер компанія отримала запит від юридичної фірми, яка представляє інтереси Twitter, з деякими питаннями щодо попереднього використання безкоштовних API Twitter.

«Ми розглянемо ці питання і відповімо на них належним чином. Ми очікуємо продовження нашого довгострокового партнерства з компанією», – сказав представник компанії.

Варто зазначити, що звинувачення Twitter пролунали в той час, коли Ілон Маск конфліктує з Microsoft через свою платформу штучного інтелекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів