Поділитись:

Нічний викрадач авта був п'яним і без прав: деталі затримання у Луцьку (фото)

П'ятниця, 19 травня 2023, 14:57
Нічний викрадач авта був п'яним і без прав: деталі затримання у Луцьку (фото)

У поліції розповіли деталі затримання чоловіка, який викрав авто у Луцьку.

У четвер, 18 травня, близько 22-ї години, луцькі патрульні, які несли службу на блокпості, що на вулиці Володимирській, отримали повідомлення про викрадення. Про це розповіли у пресслужбі волинських патрульних.

В орієнтуванні йшлося, що автомобіль Opel Astra прямує саме в напрямку блокпоста. І дійсно, невдовзі працівники патрульної поліції помітили цей транспортний засіб, марка, колір та номерний знак якого збігалися з описом.

Ймовірний викрадач, помітивши інспекторів приблизно за 50 метрів, різко зупинив авто та намагався розвернутися. Однак патрульним вдалося його зупинити.

Водієм виявився 36-річний волинянин, в якого були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, проходити освідування у визначеному законом порядку чоловік не погодився. Крім того, з’ясувалося, що громадянин був позбавлений права керування.

«На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Нині слідчі вже внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.
Патрульні ж склали на чоловіка протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП», – йдеться у повідомленні.

Нічний викрадач авта був п'яним і без прав: деталі затримання у Луцьку (фото) Нічний викрадач авта був п'яним і без прав: деталі затримання у Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів