Поділитись:

Четверо дітей вижили в джунглях Колумбії після авіакатастрофи

Четвер, 18 травня 2023, 15:53

Четверо дітей з корінної громади Колумбії були знайдені живими на півдні країни більш як за два тижні після того, як літак, в якому вони летіли, розбився в густих джунглях.

Про це пише Укрінформ з посиланням на Reuters.

Літак Cessna 206 перевозив сімох людей за маршрутом Араракуара (провінція Амазонас) – Сан-Хосе-дель-Гуав'яре (провінція Гуав'яре), коли рано вранці 1 травня у нього відмовив двигун, і він подав сигнал тривоги.

У результаті катастрофи троє дорослих, включаючи пілота, загинули. Їхні тіла були знайдені всередині літака. Четверо дітей – віком 13, 9 і 4 років, а також 11-місячне немовля – вижили.

За попередньою інформацією Управління цивільної авіації, яке координувало рятувальні роботи, діти втекли з літака і вирушили в тропічний ліс на пошуки допомоги. Їх врятували в густих джунглях колумбійської провінції Какета військові, пожежники і співробітники цивільної авіації.

«Після важких пошуків наших військових ми знайшли живими чотирьох дітей, які зникли безвісти після авіакатастрофи в Гуав'яре. Радість для країни», – сказав президент Колумбії Густаво Петро.

Надрукувати
мітки:
коментарів