Поділитись:

День вишиванки: родинну традицію волинського бійця перервала велика війна (фото)

Четвер, 18 травня 2023, 08:48
День вишиванки: родинну традицію волинського бійця перервала велика війна (фото)

Володимир Зубер свого часу 21 рік відслужив у Збройних Силах України. А з 2016-го чоловік працював на військовій кафедрі Луцького національного технічного університету. Після ж широкомасштабного вторгнення – добровольцем став до лав Волинської бригади тероборони.

Про це повідомили у пресслужбі 100 ОМБр.

До речі, до двох десятків його вихованців і вихованок нині служать пліч-о-пліч зі своїм колишнім наставником у лавах нашої бригади, яка успішно виконує бойові завдання на сході України.

«Вдома ж – у рідному Луцьку – на Володимира з Перемогою чекає його сім’я: дружина, син та донька. Серед традицій сімейства Зуберів була й така: щороку у Всесвітній день вишиванки вбиратися у власноруч вишиті пані Ольгою сорочки (так-так, усі чотири вишиванки на колективному фото є творінням її рук!) – і йти до фотоательє.

Вже двічі, торік і цьогоріч, традиції додержатися не вдалося – завадила широкомасштабна війна. Проте Зубери неодмінно виправлять цю прикрість після Перемоги і повернення пана Володимира на Волинь!» – йдеться у повідомленні.

День вишиванки: родинну традицію волинського бійця перервала велика війна (фото)День вишиванки: родинну традицію волинського бійця перервала велика війна (фото)День вишиванки: родинну традицію волинського бійця перервала велика війна (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів