Поділитись:

Яка ціна зради Пригожина (відео)

Вівторок, 16 травня 2023, 21:55
Яка ціна зради Пригожина (відео)

Нещодавно Washington Post оприлюднили статтю, в якій посилаючись на документи Пентагону, зазначено, що Євген Пригожин готовий був здати позиції армії РФ у обмін на відвід українських військ від Бахмуту.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» колишній співробітник СБУ та експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак висловив свою позицію, щодо справжності цієї заяви.

Українського інституту майбутнього на 90% впевнений, що такі пропозиції від Євгена Пригожина могли лунати.

«Для Пригожина Бахмут це надзвичайно важливо! Він обіцяв його Кремлю. Обіцяв, як він каже «принести его на блюдечке с голубой каемочкой». Він готовий заради цього на будь-яку зраду, готовий здати російських військових, щоб українці вдарили саме по тих місцях, але водночас дозволили йому зайти в Бахмут»,– зазначає Іван Ступак.

Іван Ступак гадає, що українці не повірили у його пропозицію, адже з ним не можливо вести справи.

«І, навіть, у неофіційних, знаєте, шпигунських війнах ворог мого ворога – мій союзник, мій друг і мій товариш, але на дуже короткому відрізку часу», – каже він.

Експерт вважає, що враховуючи, скільки всього Пригожин пообіцяв у Кремлі, питання взяття Бахмуту це вже питання особистої честі та заради цього він готовий на все.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів