Поділитись:

Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)

Вівторок, 16 травня 2023, 14:27
Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)

Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з рідними двох військовослужбовців, які віддали своє життя у війні з російськими загарбниками. Разом із начальником Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктором Зелінським міський голова вручив їм державні нагороди загиблих Героїв.

Про це у вівторок, 16 травня, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом Богдана Хмельницького III ступеня нагороджений старший лейтенант Максим Мартинов. Лучанин загинув 19 серпня 2022 року, під час запеклого бою з окупантами на Харківщині, у селі Шостакове.

Нагороду отримала мама загиблого захисника – Олена Володимирівна.
 
Медаллю «За військову службу Україні» був посмертно нагороджений молодший сержант Віталій Собчук. Лучанин загинув 29 листопада 2022 року в районі населеного пункту Червонопопівка Луганської області.
 
Нагороду вручили брату полеглого захисника – Андрію.
 
Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото)Рідним загиблих бійців з Луцька передали їхні нагороди (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів