Поділитись:

Волинська митниця обіцяє бізнесу підтримку

Вівторок, 07 лютого 2017, 08:51
Волинська митниця обіцяє бізнесу підтримку

Волинська митниця ДФС гарантує підтримку та сприяння соціально відповідальному бізнесу.

Про це в ході робочої зустрічі з директором СП "Модерн-Експо" Петра Пилипюка запевнив начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, – інформує прес-служба ГУ ДФС.

Під час знайомства з виробничим процесом та зразками продукції одного з провідних експортерів Волині, керівник волинських митників відзначив інноваційну спрямованість підприємства, високий рівень технологічного процесу та, відповідно, по-європейськи відповідальний підхід до стандартів оплати праці, виконання зобов'язань підприємства перед державою та найманими працівниками.

Волинська митниця обіцяє бізнесу підтримку

"В Україні є чимало виробництв, діяльність яких відповідає найвищим стандартам якості. Приємно, що на Волині маємо можливість познайомитися з представниками менеджменту та діяльністю одного з таких лідерів – експортерів. Зі свого боку Волинська митниця ДФС працює над тим, щоб впроваджувати в процес обслуговування суб'єктів ЗЕД сучасні електронні сервіси, які прискорять процес проходження митних формальностей", – зазначив начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

До речі, саме на території СП "Модерн-Експо" розташований пункт прибуття митного поста "Луцьк", на якому щомісяця процес митного оформлення здійснюють близько трьохсот суб'єктів ЗЕД.

Керівник Волинської митниці ДФС проінспектував роботу митного поста "Луцьк" та обговорив з працівниками можливі варіанти покращення обслуговування суб'єктів ЗЕД .

Надрукувати
мітки:
коментарів