Поділитись:

На Волині жінка всиновила малюка, якого покинула переселенка (відео)

Неділя, 14 травня 2023, 11:07
На Волині жінка всиновила малюка, якого покинула переселенка (відео)

На Волині жінка всиновила 2-річного малюка, якого напризволяще покинула переселенка з Дніпропетровщини.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Зараз 2-річний Давидик з посмішкою грається м'ячем та оточений люблячими людьми. Хоча зовсім нещодавно все було інакше.

Як пригадує староста Новомосирського старостинського округу Наталія Гоголюк, ще у квітні 2022 року на Волинь приїхала переселенка з Дніпропетровщини Світлана з маленьким синочком на руках. Хлопчику був усього рік і 5 місяців. Певний час жінка і малюк проживали у Новому Мосирі.  Але одного дня все змінилося: зранку 20 серпня староста виявила в будинку залишеного напризволяще малюка, у візочку – свідоцтво про народження та ідентифікаційний код.

«Мама так і не з'явилася зовсім, не поцікавилася своєю дитинкою. Тоді у громаді зрозуміли: маленького Давида потрібно рятувати. Тож взялись шукати родину, яка б зголосилася взяти малюка у сім’ю. З великою радістю відгукнулась пані Тетяна з Голоб. Жінка – сама матір трьох дітей: старшому хлопчику – 19 років, донечці – 6 років і найменшому, якого за збігом долі теж звати Давид, – 4 рочки», – розповіла Наталія Гоголюк.

Зі слів Тетяни Шумилко, вона давно мріяла стати прийомною матір'ю. Щемливий момент, коли вона вперше побачила маленького Давидика, жінка запам'ятає назавжди.

Хлопчик щасливо живе у новій родині вже пів року. З братиками та сестрою прекрасно ладнає. А пані Тетяну називає «мамою».

Тим часом біологічна мати Давида так жодного разу і не з'явилась.

«Її було в Ковелі знайдено, що вона вкрала телефон. Її вже на сьогодні позбавили батьківських прав на дитинку. Тепер ми не знаємо, де вона перебуває», – зазначила староста Новомосирського старостинського округу.

Тож тепер Давидик живе, розвивається та по-справжньому насолоджується життям у новій родині, де його щиро люблять, цінують і де про нього дбають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
27 березня 2024
15 березня 2024
08 березня 2024
03 березня 2024
18 лютого 2024
06 лютого 2024