Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 травня

Субота, 13 травня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 13 травня.

Про те, що у центрі Луцька компанія молодиків побила військовослужбовця, який повернувся з фронту

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 травня 

У Луцьку на вулиці Лесі Українки п'ятеро молодиків напали на військовослужбовця, бо їм не сподобалося, як він на них подивився. Хлопець сказав агресивним юнакам, що тиждень тому повернувся з Авдіївки і намагається оговтатися та повернутися до нормального життя. Проте хуліганів це не зупинило – вони продовжували бити військовослужбовця.

Свідками інциденту були дівчата, проте ситуація їм видалася кумедною, тож вони сміялися і навіть не намагалися припинити конфлікт.

Через деякий час в соцмережах опублікували відео, на якому троє молодиків просять вибачення у військовослужбовця. Хлопцям – від 20 до 22 років. Усі вони, з їхніх слів, усвідомили, що вчинили погано, і пообіцяли, що такого більше не повториться.

Про те, що голова Луцької райради склав повноваження і втік за кордон

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 травня 

Голова Луцької райради Олександр Омельчук склав повноваження і виїхав за кордон.

Зі слів Олександра Омельчука, на нього 8 місяців чинили тиск і вимагали, аби він склав повноваження. Погрожували, що, якщо цього не зробить, то йому влаштують провокацію з хабарем, а потім засудять і таким чином усунуть з посади.

Наразі Олександр Омельчук, як він сам сказав, перебуває за кордоном. Проте буде робити усе можливе для того, щоб наблизити Перемогу: переправляти гуманітарні вантажі, залучати різноманітні організації.

Про те, що працівник Волинської ОВА вистрілив у волонтера

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 13 травня 

Повідомили подробиці стрілянини, яка сталася в четвер, 11 травня, на вулиці Драгоманова у Луцьку, неподалік семінарії УПЦ «МП». Інформують, що працівник Волинської обласної військової адміністрації з автомата Калашникова вистрілив у волонтера. 

Про це повідомляє Політика країни з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

«11 травня близько 21:00 у місті Луцьк, біля будинку по вулиці Драгоманова, 26, між місцевими жителями Шульганом О.О., 1988 року народження, який працює спеціалістом координаційного центру Волинської військової адміністрації, та Стецем А.М., 1973 року народження, який працює волонтером, виник конфлікт під час якого Шульган з автомата вистрілив у Стеца», – розповідає джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів