Поділитись:

Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео)

П'ятниця, 12 травня 2023, 11:50
Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео)

У Луцьку відбулося засідання робочої групи з організації дорожнього руху при департаменті ЖКГ Луцької міської ради.

Про це у п'ятницю, 12 травня, повідомив на своїй фейсбук-сторінці депутат від фракції Громадянський рух «Свідомі» Михайло Наход.

Під час засідання фахівці обговорили та прийняли рекомендаційні рішення щодо організації руху та паркування на окремих проблемних ділянках у Луцьку. Зокрема, на ділянках: «вулиця Шопена – поворот на вулицю Нестора Бурчака (колишня Некрасова)»; «перехрестя вулиць Львівська – Даньшина (напроти ЖК «Сафрон)»; парковка автомобілів таксі напроти ЦУМу, а також «перехрестя вулиць Конякіна – Зацепи». По усіх цих ділянках рекомендували встановити дорожні знаки «стоянка заборонена», щоб не створювати перешкод для руху автотранспорту та запобігти аварійним ситуаціям.

«Одночасно я наголосив на необхідності облаштувати додаткові місця для паркування авто на заміну цим ділянкам поряд, де плануються впроваджувати заборони», – зазначив Наход. 

Праворуч – Михайло НаходПраворуч – Михайло Наход
 

Найважливіше, на думку депутата, питання стосувалося розгляду схеми та пропозицій з покращення дорожнього руху на проспекті Волі після завершення капітального ремонту.

«Додаю до цього допису фото схем (пропозицій по дорожній розмітці та знаках) по усій протяжності відремонтованого проспекту, щоб кожен, хто має бажання та необхідні знання міг висловити свої фахові пропозиції. Відразу інформую, що проект схеми не остаточний і до нього ще будуть вноситися зміни, які озвучували колеги на засіданні робочої групи. Я запропонував, після внесення до схеми усіх озвучених змін, винести її на громадське обговорення. 

Проспект Волі – центральна вулиця міста, по якій щодня рухаються тисячі лучан та гостей на авто, пішки, велосипедами…, тут проживають і працюють дуже багато людей і те, наскільки він буде зручним для всіх має вирішувати не вузьке коло фахівців, а мають бути враховані інтереси більшості. Громадське обговорення у будь-якій формі дозволить зняти багато потенційних конфліктів і непорозумінь. Вважаю, що максимальна кількість думок мають бути почутими і врахованими перед остаточним рішенням щодо організації дорожнього руху центральним проспектом міста, – написав Михайло Наход.

Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео) Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео) Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео) Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео) Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео) Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео) Схему руху проспектом Волі у Луцьку пропонують винести на громадські обговорення (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
09:53
19 березня 2024
14 березня 2024
07 березня 2024
22 лютого 2024
12:51
28 грудня 2023
15 грудня 2023
09:30
20 жовтня 2023
14 жовтня 2023
03 жовтня 2023