Поділитись:

Ні тракторів, ні грошей: у Луцьку постраждалі роками чекають на рішення суду

П'ятниця, 12 травня 2023, 09:31
Ні тракторів, ні грошей: у Луцьку постраждалі роками чекають на рішення суду

Понад 20 людей переконані, що стали жертвами шахрайства. Побачили в інтернеті оголошення про продаж техніки за привабливою ціною, дали завдаток. Як виявилось: і техніку не одержали, і грошей позбулися. Хоча правоохоронці знайшли підозрюваних, розслідували кримінальну справу і навіть довели її до суду – постраждалі, схоже, вже лишилися будь-якої надії.

У всіх – схожа історія: побачили в інтернеті оголошення про продаж техніки за гарною ціною, поспілкувалися в офісі з представниками і перерахували завдаток: хто 19 тисяч гривень, а хто – 37 тисяч. Навіть підписали договір. А тракторів так і не дочекалися, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс». 

Фірми, на які постраждалі перераховували гроші, є фіктивними. За юридичними адресами їх фактично немає, так само не можуть знайти й директорів. 

У кримінальній справі про шахрайство – четверо обвинувачених: троє жінок та чоловік. Але роки йдуть, а вироку так і нема. Постраждалих вже раз допитували, тепер будуть повторно. Проте не засідання вони не прийшли – ймовірно, вже зневірилися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів