Поділитись:

«Дитяча травма»: любитель пісень путініста Лепса розраховує на «білий квиток»

Середа, 10 травня 2023, 17:27
«Дитяча травма»: любитель пісень путініста Лепса розраховує на «білий квиток»

Лук’ян Зайцев з Одеси, який у центрі Львова слухав пісні російського співака Григорія Лепса, який є прихильником путіна, а потім отримав повістку, розповів, що розраховує на «білий квиток».

Про це повідомляє ТСН.

Одесит Лук’ян Зайцев перепросив за свою поведінку, але насправді не дуже переймається тим, що йому виписали повістку до ТЦК (військкомату, – ред.). Він розраховує на «білий квиток».

«Мені потрібно буде піти до військкомату. В мене дитяча травма – немає двох пальців», – розповів Зайцев.

На уточнювальне запитання про те, чи йдеться про «білий квиток», юнак відповів так: «Треба буде показати це та актуалізувати».

«Мабуть, просто була неправильна робота організму. В підсумку я неправильно вчинив у цій ситуації – не треба було хапатися за телефон, і все це не роздулося б», – зазначив хлопець, коментуючи інцидент.

До цього він додав, що пісня Лепса була у нього в медіатеці.

«Видалив та більше його не слухаю», – резюмував Лук’ян.

Львівський музикант Роман Гурський, який днями став свідком того, як цей юнак насолоджувався піснею путініста Лепса, розповів, що, за його даними, цей хлопець, можливо, від жовтня мешкає у Львові.

«Як виявилося, вони (одесит разом з іншими, хто перебував в автівці, – ред.) вже пів року тусуються у Львові. Хлопці, мабуть, подумали, що Бога за бороду схопили. Під час розмови у мене спитали: «А если бы твоя музыка была в зоне политических конфликтов?», потім цей хлопець вибачався на камеру. Чи він змінив свою думку? Якщо чесно, то я не дуже б на це розраховував», – вважає Роман Гурський.

На думку Гурського, якби не втручання патрульних поліцейських, то з молодиком вже по-іншому розмовляли б небайдужі львів’яни.

Нагадаємо: інцидент трапився днями біля пам'ятника Адаму Міцкевичу у Львові. Там на паркуванні стояв автомобіль Range Rover, в салоні якого перебували щонайменше три людини. З авто в цей момент голосно лунала пісня Лепса. Увагу на це звернув львів’янин Роман Гурський. Він зробив зауваження, але після цього пасажир автомобіля намагався вибити з його рук телефон і вдарити в обличчя. Пізніше автомобіль припаркували на пл. Міцкевича, а самі хлопці з місця конфлікту втекли.

Після гучного розголосу в соцмережах патрульна поліція зупинила Range Rover на вул. Кульпарківській. Виявилося, що за кермом перебував 26-річний мешканець Донецької області, а агресивним пасажиром виявився 20-річний одесит.

Трохи згодом у мережі з'явилося відео, на якому учасник інциденту перепрошує за свій вчинок та зазначає, що їде до поліції давати свідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
30 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024
01 квітня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024