Поділитись:

Під Бахмутом загинув син водія волинської «екстренки»

Вівторок, 09 травня 2023, 16:54
Під Бахмутом загинув син водія волинської «екстренки»

Внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області загинув син водія автотранспортних засобів Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – Віктор Мартинюк.

Гірку звітку повідомили на сторінці волинської «екстренки» у фейсбуці.

«Колектив  КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»  Волинської обласної ради висловлює щирі співчуття Мартинюку Миколі – водію автотранспортних засобів (санітарного автомобіля) з приводу героїчної загибелі його сина, захисника України», – йдеться у повідомленні.

Молодший сержант Віктор Мартинюк 1995 р.н., старший механік, водій, 1 гірсько-штурмового відділення, 3 гірсько-штурмового взводу, 3 гірсько-штурмової роти військової частини загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

«На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!» – пишуть медики.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого Героя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів