Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 травня

Понеділок, 08 травня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 8 травня.

Про те, що у Луцьку на Гнідавській горіла господарська споруда

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 травня 

У Луцьку пізно ввечері, у неділю, 7 травня, зайнялась господарська споруда на вулиці Гнідавській. Відомо, що в пожежі є постраждалі. На місці працюють рятувальники та медики.

Про те, що на Волині збудують житло для переселенців за майже 12 мільйонів євро

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 травня 

Міжнародна фінансова організація «NEFCO» виділила майже 12 мільйонів євро на будівництво житла у Ковелі та Нововолинську для вимушено переміщених осіб. Відділення міжнародної організації «NEFCO» в Україні розпочало проєкт фінансування будівництва житла для переміщених осіб, яке здійснюватиметься за кошти гранта, отриманого від Європейського Союзу. Для будівництва квартир у Ковелі планують виділити 4.8 мільйона євро, а в Нововолинську – 7.1 мільйона євро.

Про те, що на Донеччині загинули двоє лучан – Олександр Бебко та Анатолій Харитонов

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 травня 

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинули двоє лучан – Олександр Бебко та Анатолій Харитонов

Солдат Бебко Олександр Миколайович, 31.05.1980 року народження був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду кулеметника 2 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти. Загинув 8 травня року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Старший сержант Харитонов Анатолій Геннадійович, 02.07.1967 року народження був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду командира 2 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти. Загинув 8 травня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів