Поділитись:

Скандал у Львові: молодики посеред вулиці слухали пісні Лєпса (відео)

Понеділок, 08 травня 2023, 21:09
Скандал у Львові: молодики посеред вулиці слухали пісні Лєпса (відео)

У Львові група чоловіків накинулася на хлопця після того, як він зробив їм зауваження щодо пісень, які вони слухали в автівці. З позашляховика луна пісня співака та пропагандиста Лєпса.

Інформація про це з’явилася на сторінці хлопця, на якого напали чоловіки, – пише ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався біля пам'ятника Адаму Міцкевичу у Львові. Там на парковці стояв автомобіль Land Rover, в салоні якого перебували щонайменше три людини. Із авто в цей момент голосно лунала пісня Лєпса.

Хлопець запитав у них, чи «нормально їм слухати москальську музику?». Після чого ті спробували вирвати у нього з рук мобільний телефон, на який він  знімав відео.

«Я вирішив зробити зауваження, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Пасажир скрутив те позорисько, яке звучало, і намагався прислухатись до того, що я говорю. Це важливо, бо власник авто може «зіскакувати» і казати, що він не знає цього хлопця. Погодьтесь, коли ви когось підвозите, та людина не лізе до програвача. Так от, коли він розчув моє питання, то відразу ввімкнув «бика». Спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене «черкнув». Це все виключно російською мовою, під матюки і погрози, звісно. Тобто, відразу агресія, ніякого діалогу», - розповів хлопець.

За його словами, вже потім з автівки вийшов водій, який поводився більш адекватно.

«Я був з гітарою, тому на моє питання про музику агресора він спитав «А єслі би твая музика била в зонє палітічіскіх канфліктав?». Тобто, для цього чоловіка призовного віку війна – це «політичний конфлікт». Я пішов до патрульної поліції, яка стояла неподалік, а коли повернувся з поліцейським, то ці чуваки встигли перепаркувати авто на сусіднє місце і пішки втекти вулицями Львова. За порадою патрульного, я сьогодні написав заяву у поліцію. Проте, як мені пояснили, це лише дрібне хуліганство і максимум – це адміністративна відповідальність», – зазначив лів’янин.

Нагадаємо: До початку повномасштабного вторгнення українці активно слухали російську музику і фанатіли від артистів з росії. Споживання російського контенту значно зменшився, однак в топах все ще багато виконавців з країни агресора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 квітня 2024
09 квітня 2024
23 березня 2024
08 березня 2024
15 лютого 2024
07:17
11 січня 2024
30 грудня 2023
29 грудня 2023
08:45
14 листопада 2023
10 листопада 2023