Поділитись:

Зеленський збирав Ставку: обговорили останні атаки РФ і боєприпаси

Понеділок, 08 травня 2023, 13:34
Зеленський збирав Ставку: обговорили останні атаки РФ і боєприпаси

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. 

Про це повідомили на сайті президента 

У засіданні, яке відбулося у понеділок, 8 травня, взяли участь керівник ОП Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Повідомляється, що учасники заслухали інформацію про наслідки нещодавніх повітряних атак з боку російських військ та про їх подолання, обговорили можливості посилення захисту населення й об'єктів цивільної та критичної інфраструктури.

Також заслухали доповіді про оперативну ситуацію на фронті та плани окупантів на найближчий час. Командувачі ОСУВ доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ «Хортиця», «Таврія», «Одеса», «Північ».

Учасники засідання проаналізували стан забезпечення підрозділів Сил оборони України озброєнням і боєприпасами, а також стан підготовки й комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

Окремо була заслухана доповідь про постачання артилерійських боєприпасів і ракет усіх типів для потреб українського війська в поточному році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів