Поділитись:

Кинув шифер у голову та бив кулаками: на Волині чоловік «віддубасив» знайомого

Неділя, 07 травня 2023, 17:30
Кинув шифер у голову та бив кулаками: на Волині чоловік «віддубасив» знайомого

На Волині у квітні цього року раніше судимий чоловік під час сварки кинув шматок шиферини знайомому у голову та забив його кулаками. У потерпілого – легкі тілесні ушкодження.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області. 

У неділю, 9 квітня, близько 12:20 чоловік під час сварки кинув шматок шиферини чоловікові у голову.

Після цього він знову накинувся на потерпілого. Вдвох вони впали на землю. В ході боротьби обвинувачений наніс потерпілому не менше двох ударів кулаками рук у праве вухо та ніс.

Він спричинив чоловікові тілесні ушкодження у вигляді синців правого вуха, внутрішньошкірних крововиливів носа, поверхневої ранки в тім`яній ділянці голови, які згідно з висновком експерта належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Крім цього, 18 квітня близько 19:30 у себе на подвір`ї під час суперечки з батьком кинув у нього скляну банку та влучив у лікоть. Внаслідок чого спричинив йому тілесне ушкодження у вигляді синця на лікті, яке згідно з висновком експерта належить до категорії легких тілесних ушкоджень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю. У вчиненому щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Потерпілі у судовому засіданні зазначили, що претензій до обвинуваченого не мають, щодо призначення міри покарання поклались на розсуд суду.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 125 КК України, призначивши покарання у виді 150 годин громадських робіт.

На підставі ч. 1 ст. 71 КК України за сукупністю вироків, з урахуванням вимог ч. 3 ст. 72 КК України до призначеного покарання за цим вироком повністю приєднати невідбуте покарання за вироком Ківерцівського районного суду Волинської області від 27.03.2023 року та визначити остаточно покарання ОСОБА_6 у вигляді 150 годин громадських робіт та штрафу у розмірі 1530 гривень, які слід виконувати самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024