Поділитись:

Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)

Субота, 06 травня 2023, 08:00
Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)

На регіональному автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ вклали асфальт на 5-кілометровій ділянці між населеними пунктами Дачне та Ківерці.

Довгоочікуваний ремонт на цьому відтинку дороги стартував у третій декаді квітня, – повідомили в Службі автомобільних доріг. 

Спершу провели фрезерування зношеного дорожнього покриття, а згодом на проїзній частині та заїзних кишенях уклали шар асфальтобетонної суміші. Пропустили наразі лише відрізок неподалік міста Ківерці протяжністю близько 200 метрів на мості, що наразі ремонтується.

Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото)Ділянку автодороги Р-14 між Дачним і Ківерцями вже заасфальтували (фото) 

На цьому ремонтні роботи на цій ділянці Р-14 не завершуються. Дорожники облаштовують посадкові майданчики в місцях зупинки громадського транспорту та облаштовують узбіччя.

Водіїв закликають бути максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів