Поділитись:

На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото)

П'ятниця, 05 травня 2023, 13:20
На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото)

На автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин нетверезий далекобійник скоїв ДТП: наїхав та перешкоду та зіткнувся з іншою вантажівкою.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У четвер, 4 травня, близько 23:30,патрульним прийшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Коли поліцейські прибули на місце події, то виявили автопригоду за участю двох вантажних автомобілів. На щастя, травмованих в автопригоді не було. А от транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження.

Інспектори з’ясували, що водій вантажівки DAF припустив наїзд на бетонну перешкоду, встановлену для звуження проїзної частини та примусового зниження швидкості на блокпосту. Після цього керманич здійснив зіткнення з вантажним авто Scania.

Під час спілкування у винуватця автопригоди патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на приладі Drager на місці події. Результат становив 1,4 проміле.

На керманича поліцейські склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото)На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото)На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото)На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото)На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото)На «варшавці» п'яний на фурі протаранив блокпост та вантажівку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів