Поділитись:

Сервіс знайомств Tinder йде з російського ринку

Середа, 03 травня 2023, 02:23
Сервіс знайомств Tinder йде з російського ринку

Компанія Match Group, яка володіє онлайн-сервісами знайомств, у тому числі Tinder, заявила, що піде з російського ринку до 30 червня, посилаючись на «необхідність захисту прав людини».

Про це повідомляє Суспільне.

«Ми прагнемо захищати права людини. Наші бренди вживають заходів щодо обмеження доступу до своїх послуг у РФ та завершать свій вихід з російського ринку до 30 червня 2023 року», – йдеться у щорічному звіті компанії, опублікованому 1 травня.

Багато постачальників цифрових послуг з невеликою кількістю персоналу в Росії, такі як Spotify і Netflix, пішли з ринку після того, як РФ почала війну проти України лютому минулого року.

Match Group, чиї бренди включають додатки для знайомств, такі як Tinder, Hinge і PlentyOfFish, зробив кілька публічних заяв про свою діяльність у Росії, але в березні 2022 року відзначив «негативний вплив на свій європейський бізнес».

Акціонер Match, компанія Friends Fiduciary Corp, заявила, що Match подала приклад іншим, пов'язавши своє рішення з ризиками для прав людини, з якими стикаються українці.

Виконавчий директор Friends Fiduciary, Джефф Перкінс сказав виданню, що бізнес, який "працює на довірі, має вагомі причини покинути Росію".

«Це не дуже добре для бренду, якому довіряють, продовжувати свою діяльність в країні, президенту якої Міжнародний кримінальний суд висунув звинувачення і видав ордер на його арешт», – сказав Перкінс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів