Поділитись:

Укрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітей

Вівторок, 02 травня 2023, 14:38
Укрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітей

Укрпошта планує запустити в обіг нову марку до Міжнародного дня захисту дітей. З 350 дитячих ескізів відібрали сім. Обрати єдиний малюнок пропонується зокрема в «Дії» до 4 травня.

Про це у вівторок, 2 травня, повідомив у телеграмі гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський, пише УНН.

За рік війни «Укрпошта» вже випустила дві марки, які були створені дітьми: «Українська Мрія» і «Переможного Нового року!». За словами гендиректора «Укрпошти», прийшов час наступної – «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього». Її випустять до Міжнародного дня захисту дітей.

«Переглянувши 350 дитячих ескізів до конкурсу на нову марку, ми з командою тепер точно знаємо, якою наші діти бачать Україну майбутнього. Вільною, яскравою, жовто-блакитною, інноваційною!», – написав Смілянський у Telegram.

До фіналу пройшли сім дитячих малюнків.

«З усіх ескізів експертна команда обрала 7 фінальних, тепер ваша черга обирати найкращий. Голосуємо до 4 травня: у застосунку "Дія", на офіційних сторінках Укрпошта та під цією публікацією. Важливо встигнути до 4 травня, бо 4-го буде сюрприз», – зазначив Смілянський.

Нагадаємо: раніше «Укрпошта» випустила марки з писанками різних регіонів України.

Укрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітейУкрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітейУкрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітейУкрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітейУкрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітейУкрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітейУкрпошта запускає голосування за нову марку до Дня захисту дітей 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів