Поділитись:

У Луцьку ексдиректор «Електротермометрії» ледь не застрелив сусіда: деталі (відео)

Понеділок, 01 травня 2023, 20:11
У Луцьку ексдиректор «Електротермометрії» ледь не застрелив сусіда: деталі (відео)

У Луцьку колишній директор «Електротермометрії» Юрій Малихін погрожував сусіду пістолетом за зауваження про гучну музику.

Про це йдеться в сюжеті телеканала «КонкурентTV».

На вулиці Шевченка в одній з багатоповерхівок чоловік увімкнув голосно музику та не давав сусідам спати. Коли сусіди попросили зробити тихіше, той дістав пістолет і почав ним погрожувати.

Лучанин Олександр каже того дня прийшов додому ввечері, стомлений після роботи. І коли збирався відпочити почув гучні звуки «тусовки» які лунали з сусідньої квартири. Більше того така ситуація, каже Олександр, трапляється далеко не вперше.

« Це було з суботи на неділю десь орієнтовно в 22:30 ми з дружиною приїхали додому, почули гучну музику від сусіда. На минулих вихідних було те саме і я вирішив спуститись до нього», – каже Олександр.

Спершу сусід відреагував ніби адекватно, каже Олександр, та навіть зменшив гучність. Втім всього лиш на кілька хвилин. Далі – все стало так, як і було раніше.

«Я зачекав 20 хвилин, спустився знову, постукав, чую що там нерви за дверима. Жінка, яка з ним була, кричала йому «не треба шо ти робиш»» і він відкриває двері з пістолетом. Людина бере і шарпає мене за капюшон приставляє пістолет мені до голови, тримає мене за горло і починає злісно кричати мені «ти мєня не панімаєш я тєбє сєчас всьо абьєсню»», –– розповідає мешканець багатоповерхівки.

Чоловік продовжив слухати гучно російську музику, то ж сусіди викликали до нього поліцію.

Не зовсім дружелюбним сусідом виявився ексдиректор «Електротермометрії» Юрій Малихін. Цього чоловіка вже затримували правоохоронці, коли той у стані алкогольного сп'яніння їздив містом і тікав від патрульних.

Нині цією справою вже займаються у поліції.

«На місці правоохоронці з'ясували що між заявником та його сусідом виник конфлікт. Поліцейські з'ясували, що травматичний пістолет був зареєстрований у встановленому законом порядку. Пістолет вилучили. Крім того, в цього чоловіка була ще зброя, її також вилучили. За цим фактом слідчі внесли відомості в ЄРДР ККУ, йдеться про погрозу вбивством», – розповіла Анна Павловська, речниця ГУНП у Волинській області.

Нині триває досудове розслідування під час якого правоохоронці з'ясовують усі обставини цього інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів