Поділитись:

Купляй книгу – допомагай ЗСУ: на Волині на благодійному ярмарку зібрали понад 26 тисяч гривень (фото)

Понеділок, 01 травня 2023, 16:27
Купляй книгу – допомагай ЗСУ: на Волині на благодійному ярмарку зібрали понад 26 тисяч гривень (фото)

На Волині у Володимирській громаді відбувся благодійний ярмарок «Книга за життя». Під час заходу зібрали понад 26 тисяч гривень.

Про це 1 травня повідомили на фейсбук-сторінці громади. 

«У неділю на Валах городища вирував благодійний ярмарок «Книга за життя». Усі охочі могли придбати книжки і тим самим підтримати Збройні сили України», – йдеться у повідомленні.

Волонтерка Ольга Жигунова каже, що зібрали на потреби воїнів 26 271 гривню. Уже не вперше вона з однодумцями організовує подібний захід, щоразу міняючи локації для приваблення гостей. Тепер до акції долучились працівники Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир». І охоронна зона Валів цього дня по-особливому усім припала до душі.

Окрім книжок, можна було придбати також сувенірну продукцію, вироби майстрів хендмейду, послухати музику у виконанні гурту «Секвенція», поспівати біля вогнища під гітару, скуштувати смачних плову і печеної картоплі (автором страв став директор заповідника Володимир Пикалюк).

Купляй книгу – допомагай ЗСУ: на Волині на благодійному ярмарку зібрали понад 26 тисяч гривень (фото)Купляй книгу – допомагай ЗСУ: на Волині на благодійному ярмарку зібрали понад 26 тисяч гривень (фото)Купляй книгу – допомагай ЗСУ: на Волині на благодійному ярмарку зібрали понад 26 тисяч гривень (фото)Купляй книгу – допомагай ЗСУ: на Волині на благодійному ярмарку зібрали понад 26 тисяч гривень (фото)Купляй книгу – допомагай ЗСУ: на Волині на благодійному ярмарку зібрали понад 26 тисяч гривень (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів