Поділитись:

У Луцьку п'яний на бусі вчинив масштабну автотрощу (фото)

Понеділок, 01 травня 2023, 14:19
У Луцьку п'яний на бусі вчинив масштабну автотрощу (фото)

У Луцьку внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з вини п'яного водія отримали ушкодження п'ять автівок.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась у неділю, 30 квітня, близько 17:00, на вулиці Ківерцівській. На місці патрульні з’ясували, що водій мікроавтобуса Ford Transit припустив зіткнення з автомобілями, який зупинилися на «червоний» на перехресті вулиць Стрілецької та Набережної. По інерції транспортні засоби рушили з місця та зіткнулися між собою.

Унаслідок автопригоди механічні пошкодження окрім буса отримали ще чотири авто: Fiat, Kia, Cadillac та ВАЗ. На щастя, ніхто з учасників ДТП не травмувався.

Під час спілкування з винуватцем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на місці події за допомогою приладу Drager, який показав 2,35 проміле.

З таким результатом керманич не погодився та виявив бажання пройти освідування в медичному закладі. Висновок лікаря-нарколога також був позитивним.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

У Луцьку п'яний на бусі вчинив масштабну автотрощу (фото)У Луцьку п'яний на бусі вчинив масштабну автотрощу (фото)У Луцьку п'яний на бусі вчинив масштабну автотрощу (фото)У Луцьку п'яний на бусі вчинив масштабну автотрощу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів