Поділитись:

Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)

Понеділок, 01 травня 2023, 12:32
Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)

У Луцьку, нарешті, – справжня весна. В останній день квітня погода потішила лучан: сонячний день, теплий вітерець, шелест зеленого листя і п'янкий аромат квітучих дерев.

Світлини весняного безмежжя на Теремнівських ставках у Луцьку опублікував у фейсбуці Саша Шаула.

Особлива краса – біля водойм, де галасливі звуки міста зникають, а навколо – лише спів пташок і вітер в травах, синь у небі і в воді.

У теплу погоду десятки містян тікають від надокучливого шуму міста, аби насолодитися спокоєм і тишею.

Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото)Синьо, зелено і тихо: весна на Теремнівських ставках (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів