Поділитись:

На Волині судитимуть банду "гастролерів"

П'ятниця, 03 лютого 2017, 13:41
На Волині судитимуть банду

На Волині судитимуть членів організованої злочинної групи у складі чотирьох мешканців Закарпаття, які вчиняли крадіжки та грабежі із проникненням у житло.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Уже неодноразово судимі "гастролери" віком 24-26 років спеціалізувалися на крадіжках із приватних будинків та квартир, розташованих на першому поверсі багатоповерхівок. Проникали вони в оселі шляхом відтискання вікон.

Упродовж трьох днів – 8, 24 та 25 жовтня 2016 року – зловмисники обікрали дев'ять квартир та будинків у Луцьку, винісши гроші, техніку і ювелірні вироби на суму понад 200 тисяч грн.

Двох членів злочинної групи правоохоронці затримали 25 жовтня 2016 року одразу після вчинення ними крадіжки з будинку на вулиці Корольова у Луцьку. Невдовзі був затриманий і третій зловмисник. Четвертий учасник досі перебуває у розшуку й матеріали щодо нього виділені в окреме провадження.

Трьох членів злочинного угруповання обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 185, ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України, й скоро вони постануть перед судом.

Надрукувати
мітки:
коментарів