Поділитись:

Загинув поблизу Соледару минулого року: на Волині поховали Володимира Харковця (фото)

Неділя, 30 квітня 2023, 20:31
Загинув поблизу Соледару минулого року: на Волині поховали Володимира Харковця (фото)

На Волині, в Ратнівській громаді, відбулось прощання із загиблим Героєм.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

«Володимир Харковець із перших днів війни прийняв виважене рішення – захищати рідну землю. Проте через кілька місяців рідні втратили з ним зв'язок. Для них життя зупинилося, щодня серце стискалось від невідомості, проте до останнього не втрачали надії і вірили», – йдеться в повідомленні.

Командир стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, старший лейтенант загинув 29 липня 2022 року в результаті артилерійського обстрілу, під час виконання бойового завдання в районі Соледару.

«Обірвалося ще одне молоде життя... Невимовна втрата для дружини, найдорожча - для дітей, найболючіша - для батьків. Країна втратила мужнього і відданого Захисника. Тепер у небесному воїнстві він захищатиме нас із небес», – кажуть у громаді.

Перепоховання і прощання із Героєм відбулося 29 квітня у смт Ратне, на яке зібрались сотні жителів: рідні, друзі, однокласники, знайомі та небайдужі. На кладовищі воїнові віддали останню земну честь.

Загинув поблизу Соледару минулого року: на Волині поховали Володимира Харковця (фото)Загинув поблизу Соледару минулого року: на Волині поховали Володимира Харковця (фото)Загинув поблизу Соледару минулого року: на Волині поховали Володимира Харковця (фото)Загинув поблизу Соледару минулого року: на Волині поховали Володимира Харковця (фото)Загинув поблизу Соледару минулого року: на Волині поховали Володимира Харковця (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів