Поділитись:

Чи реально в Луцьку врятувати кота, який застряг на дереві (відео)

Неділя, 30 квітня 2023, 16:51
Чи реально в Луцьку врятувати кота, який застряг на дереві (відео)

Врятувати кота, який застряг на дереві, – завдання непросте. З'ясувалося, аби знайти рятівника у Луцьку, потрібно обійти чи не сім кіл пекла.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Мешканці будинку на Гулака Артемовського, 16 у Луцьку вже 2 доби поспіль намагаються дістати з дерева наляканого кота, який сам не може злізти.

По допомогу люди спробували звернутися до надзвичайників. Зателефонували спершу ще вранці 29 квітня. Втім почули відмову та пораду зачекати, поки він злізе сам. Відтоді минула доба. 30 квітня кіт так і залишається на тому ж дереві. Наляканий, голодний та самотній. Люди знову спробували покликати на допомогу надзвичайників. Проте, як розповіла мешканка Оксана, спроба виявилася марною, адже в МНСників лише одна машина на всю область.

Тож лучани вирішили спробувати самостійно врятувати тварину. Оскільки спеціальної драбини немає, то спершу вирішили заманити пухнастика чимось смачним, аби той спустився з дерева. Придбали валеріани, аби кіт, відчувши заманливий запах, врешті ризикнув злізти сам. Але це, на жаль, не спрацювало.

Один із мешканців будинку таки вирішив лізти за котом на дерево. Проте переляканий кіт лиш перемістився на гілку.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» поцікавилися у рятувальників, чому ж ніхто не може приїхати врятувати чотирилапого. 

«Я вам чесно скажу, теж не знаю, що робити в такій ситуації. Можливо, тих, в кого є коти, нехай спитаються. Те, що їм відповіли на «101», це, напевно, так і має бути, я не можу ними керувати», – зазначив телефоном речник ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

Не знає, що робити у цій ситуації, й голова ОСББ Андрій.

«Дзвонили МНСникам, спілкувався з керівництвом наших рятувальників. Одні кажуть, що готові зробити цю добру справу, а інші кажуть, що сам злізе. Та й все. А тут якесь замкнуте коло вийшло», – розповів він.

Зрештою після тривалого очікування кота таки вдалося врятувати. Але сталося це лиш після того, як рятувальників про це особисто попросив мер міста. Тож виходить, що, якщо кіт потребує допомоги, надзвичайники не відреагують на прохання простих людей – чотирилапого ніхто не врятує, аж доки про це не попросить хтось «згори».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів