Поділитись:

На Волині родині полеглого воїна Володимира Савчука вручили його орден «За мужність» (фото)

Субота, 29 квітня 2023, 16:56
На Волині родині полеглого воїна Володимира Савчука вручили його орден «За мужність» (фото)

Рідним загиблого воїна з Волині Володимира Савчука вручили Державну нагороду Орден «За мужність» III ступеня (посмертно). 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Маневицької селищної ради.

«Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, солдата Володимира Савчука відзначено державною відзнакою (посмертно)», – йдеться у поідомленні.

28 квітня 2023 року секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик та тимчасово виконуючий обов’язки начальника 1-го відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки майор Юрій Мізюк вручили державну відзнаку рідним загиблого воїна.

Володимир Федорович довгий час очолював колектив Бережницької гімназії. У 2014 році добровольцем пішов на фронт. Після проходження служби повернувся до рідної школи. На початку повномасштабного вторгнення ворога знову став на захист Вітчизни. 28 квітня 2022 року гідно виконуючи військовий обов’язок загинув.

На Волині родині полеглого воїна Володимира Савчука вручили його орден «За мужність» (фото)На Волині родині полеглого воїна Володимира Савчука вручили його орден «За мужність» (фото)На Волині родині полеглого воїна Володимира Савчука вручили його орден «За мужність» (фото)На Волині родині полеглого воїна Володимира Савчука вручили його орден «За мужність» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів