Поділитись:

Волі, Грушевського, Соборності: муніципали хочуть знести споруди в дворах (фото)

П'ятниця, 28 квітня 2023, 09:15
Волі, Грушевського, Соборності: муніципали хочуть знести споруди в дворах (фото)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради обстежили двори в районі проспектів Волі, Відродження, Соборності, Перемоги, Президента Грушевського. 

У результаті виявили занедбані господарські споруди, обмежувачі руху автотранспорту, старі автомобільні шини, контейнери, огорожі тощо. Про це повідомили на сторінці департаменту мунварти у фейсбуці. 

Волі, Грушевського, Соборності: муніципали хочуть знести споруди в дворах (фото)Волі, Грушевського, Соборності: муніципали хочуть знести споруди в дворах (фото)Волі, Грушевського, Соборності: муніципали хочуть знести споруди в дворах (фото)Волі, Грушевського, Соборності: муніципали хочуть знести споруди в дворах (фото) 

Зазначені об’єкти негативно впливають на естетичний вигляд на благоустрій міста, створюють перешкоди для руху спецтранспорту та громадян. Тому в майбутньому споруди та конструкції будуть зараховані до переліку об’єктів, що підлягають демонтажу.

Мешканці громади можуть повідомляти департамент муніципальної варти, про незаконні тимчасові споруди та конструкції за телефонами лінії ГШР:

  • 067 000 0 679
  • 066 102 1 102

Або надсилати інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів