Поділитись:

Відновлюють запас, чи готують нові обстріли: для чого Росія накопичує ракети (відео)

Четвер, 27 квітня 2023, 21:45
Відновлюють запас, чи готують нові обстріли: для чого Росія накопичує ракети (відео)

В одному з інтерв’ю керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував, що масованих ракетних обстрілів не було уже півтора місяця і росіяни накопичують ракетні запаси. 

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко розповів, що можуть готувати росіяни і для чого вони накопичують ракети.

Військово-політичний оглядач зазначив, що одна з причин це те, що росіяни накопичують свій недоторканий запас ракет, після того, як активно витрачали ракетне озброєння протягом 2022 року. Росія може виготовляти і накопичувати ракети, проте все ж вони не в змозі відновити свій запас на рівні до 23 лютого 2022 року.

« Ми можемо розглядати і інший варіант. Вони накопичують боєкомплект, це дійсно так. Але цього накопиченого боєкомплекту їм вже достатньо для нанесення масованого ракетного удару по території України. Вони дійсно можуть це зробити, наприклад, бо 2 травня, 1 травня або 9 травня. В одну з цих дат, які є фетішем для російських окупантів. І я не здивуюсь, якщо вони, як справжні маніяки, це зроблять», – каже він.

Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів