Поділитись:

Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)

Четвер, 27 квітня 2023, 18:45
Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)

У Свято-Петро-Павлівському храмі, що на вулиці Рівненській у Луцьку, відбулося відспівування Андрія Черевка – 39-річного військовослужбовця, який віддав життя у війні з російськими окупантами.

26 квітня цього року він загинув в районі населеного пункту Хромове Донецької області. Про це повідомили  на сайті Луцької міської ради.

Разом з усіма вони провели спочилого Героя до місця поховання на кладовищі біля Свято-Петро-Павлівського храму.

Узбіччя дороги до могили захисника, якою йшла скорботна процесія, віряни храму встелили квітами.

Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото)Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Андрія Черевка (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів