Поділитись:

"В тюрмі буде сидіти", – Палиця "розніс" керівника управління Держгеокадастру (відео)

Четвер, 02 лютого 2017, 19:35

Депутати Волинської обласної ради незадоволені роботою начальника головного управління Держгеокадастру у Волинській області Василя Василенка.

Рішення рекомендувати міністру аграрної політики Тарасу Кутовому та Держслужбі з питань геодезії розглянути питання щодо невідповідності Василенка займаній посаді обласна рада прийняла на сесії 2 лютого.

Після того, як керівник Держгеокадастру Волині прозвітував про свою роботу, голова Волиньради Ігор Палиця висловив чимало критики на адресу Василенка, звинувативши в тому, що він роздавав землі із потенційними покладами бурштину приватним фірмам.

"Він роздає бурштин, торф, мідь для того, щоб хтось збагачувався. В нас дефіцит бюджету – до 200 млн грн", – зауважив голова Волиньради.

Ігор Палиця також розповів, що напередодні сесії отримав дзвінок, в якому його просили не "чіпати" Василенка. Щоправда, конкретних імен політик не озвучив. Сказав, що назве їх особисто керівнику управління після сесії.

У сесійній залі з'явилося кілька десятків атовців, частина з яких виступили на захист Василя Василенка.

Зокрема, керівник обласного Центру підтримки учасників АТО Юрій Дмитрук зазначив, що всі звинувачення керівника Держгеокадастру – "стрясіння повітря" і співпраця з ним задовільняє учасників волинських спілок АТО.

Ігор Палиця, після виступів атовців, дорікнув керівнику управління в тому, що той використав учасників бойових дій в своїх цілях.

"Василенко поступив дуже непорядно, використовуючи учасників бойових дій, щоб прикрити зловживання. Одною рукою допомагає, іншою копає", – зазначив Ігор Палиця.

"В тюрмі буде сидіти, не тільки буде знятий після сьогоднішнього засідання", – не стримався голова Волиньради, висловившись на адресу керівника управління Держгеокадастру Волині.

"Я відношуся до Василенка рівно як і ви. Але показники за останні півроку вражають. Якщо виявили зловживання, треба надавати інформацію в правоохоронні органи. Хай розбираються", – заступився за Василенка депутат Валерій Діброва.

Тим не менше, 36 депутатів проголосували за те, щоб рекомендувати Уряду усунути Василя Василенка з посади.

Надрукувати
мітки:
коментарів